Graag wil ik mij even voorstellen. Ik ben Irma, gediplomeerd allround kapster, getrouwd en moeder van een zoontje van 2.

Na ongeveer 9 jaar gewerkt te hebben als kapster in een kapsalon, ben ik sinds 2018 begonnen als thuiskapster aan huis in Ede en omstreken. Inmiddels zit ik jaren in het kappersvak en heb ik ruime werkervaring.

Ik wil niet alleen de kapster zijn die komt voor het knippen, maar ook een kapster die gezellig met u komt praten. Met bijvoorbeeld een luisterend oor of een lekker taartje bij de koffie. Ik zou er graag voor u willen zijn en kom naar u toe als u de deur niet meer uit kunt komen. Mijn motto is dan ook knippen, koffie en kletsen.

Ik werk uitsluitend met professionele kappersproducten van het merk Artistique. Hygiƫne en flexibiliteit staan bij mij voorop. Bovendien zorg ik voor de professionaliteit die u ook in een kapsalon kunt verwachten. Hopelijk ben ik voor u een vaste en vertrouwde thuiskapster.

Ik blijf graag op de hoogte van alle vernieuwingen wat betreft het kappersvak en houd mij goed op de hoogte via de vakbladen en diverse cursussen. Ik ben erg betrokken met ouderen en steun daarom ook Stichting Ouderenfonds.